Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Η ασφάλεια και το απόρρητο των προσωπικών σας δεδομένων αποτελούν υψηλή προτεραιότητα για εμάς. Παρακαλούμε να διαβάσετε αυτούς τους όρους και τη σχετική πολιτική της επιχείρησης επ’ αυτού προκειμένου να ενημερωθείτε σχετικά με τις πρακτικές απορρήτου μας. Με τη χρήση της ιστοσελίδας μας, αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τις πρακτικές που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Η συγκεκριμένη Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων έχει δημιουργηθεί σύμφωνα με τις διατάξεις του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών και του Νόμου 4624/2019. Μέσω της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, σας ενημερώνουμε για το ποιες πληροφορίες (εφεξής «προσωπικά δεδομένα») ενδέχεται να συλλέξουμε από εσάς, για ποιο λόγο θα χρησιμοποιηθούν, με ποιους θα μοιραστούμε αυτές τις πληροφορίες καθώς και ποιες διαδικασίες ασφάλειας έχουμε εφαρμόσει για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων.  Ως προσωπικά δεδομένα νοούνται πληροφορίες που μπορούν να συνδεθούν με ένα συγκεκριμένο άτομο, όπως το όνομα, η διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου ή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, οι συναλλαγές σας με εμάς και τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας. Στη συμπλήρωση και αποστολή της φόρμας επικοινωνίας μας, προκειμένου να μας υποβάλετε κάποιο ερώτημα ή να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία, πραγματοποιείται από την επιχείρηση συλλογή ορισμένων προσωπικών σας δεδομένων. Τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται κατόπιν της δικής σας ρητής συγκατάθεσης, για καθορισμένους, ρητούς και νόμιμους σκοπούς και δεν υποβάλλονται σε περαιτέρω επεξεργασία κατά τρόπο ασύμβατο προς τους σκοπούς αυτούς (άρθρο 5 παρ. 1β Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Σε αυτή τη συμβατική σχέση στην οποία Εσείς είστε το Υποκείμενο των Προσωπικών Δεδομένων, ο εκπρόσωπος της επιχείρησης λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας των Προσωπικών σας Δεδομένων (άρθρο 4 Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679).  

 

Α. Προσωπικά Δεδομένα που συλλέγουμε και πώς τα συλλέγουμε

Μπορείτε να επισκεφθείτε τον ιστότοπό μας, χωρίς να χρειαστεί να μας παρέχετε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με τα προσωπικά σας δεδομένα.

Ενδέχεται όμως να συλλέξουμε προσωπικά σας δεδομένα στις ακόλουθες περιπτώσεις: 

•         Όταν επικοινωνείτε μαζί μας μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας, προκειμένου να μας υποβάλετε κάποιο ερώτημα ή να πραγματοποιήσετε μία παραγγελία προϊόντων μας, οπότε θα σας ζητηθεί να μας παράσχετε προσωπικά σας στοιχεία, και συγκεκριμένα ονοματεπώνυμο, email, τηλέφωνο, χώρα, πόλη και διεύθυνση κατοικίας ή αποστολής της παραγγελίας. Επιπλέον, οι κλήσεις σας, όχι το περιεχόμενο των συνομιλιών, προς το τηλεφωνικό μας κέντρο ενδεχομένως να καταγράφονται.

•         Όταν επιλέξετε να μας αποστείλετε σύντομη περιγραφή του ερωτήματός σας ή του ιστορικού σας. Σε όλες τις ως άνω περιπτώσεις με την από μέρους σας αποστολή του σχετικού μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της φόρμας επικοινωνίας δηλώνεται ρητά και ελεύθερα τη συγκατάθεσή σας στην περιέλευση στην επιχείρηση των προσωπικών δεδομένων σας, ακόμη και τυχόν ειδικών κατηγοριών, δηλαδή αυτών που αφορούν και που αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, καθώς και η επεξεργασία γενετικών δεδομένων, βιομετρικών δεδομένων με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένων που αφορούν την υγεία ή δεδομένων που αφορούν τη σεξουαλική ζωή φυσικού προσώπου ή τον γενετήσιο προσανατολισμό σας.

  • Με τη χρήση μέσων συλλογής δεδομένων, όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας: Εκτός από τις πληροφορίες που θα μας δώσετε οικειοθελώς, ορισμένες πληροφορίες συλλέγονται αυτόματα όταν επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας μέσω τεχνολογιών ανίχνευσης δεδομένων που χρησιμοποιούμε κατά καιρούς, όπως τα cookies. Τα cookies, κάθε φορά που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, συλλέγουν πληροφορίες από τον υπολογιστή σας, συμπεριλαμβανομένων τεχνικών πληροφοριών, όπως τη διεύθυνση IP (πρωτοκόλλου διαδικτύου) σας, το λειτουργικό σας σύστημα, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησής σας, την ιστοσελίδα παραπομπής σας, καθώς και πληροφορίες σχετικά με  τις προτιμήσεις σας για αγορές, τα προϊόντα που έχετε δει/ψάξει και τη δραστηριότητά σας στην ιστοσελίδα μας. Εάν είστε χρήστης ασύρματου δικτύου και έχετε πρόσβαση στο Internet μέσω του κινητού σας τηλεφώνου ή άλλων συσκευών, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον πάροχό σας, για να μάθετε αν συλλέγουν εκείνοι προσωπικές σας πληροφορίες.

Β. Πολιτική Cookies

Σύμφωνα με την οδηγία 2009/136/ΣΕ της ΕΕ, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η ιστοσελίδα μας αποδέχεται τη χρήση των “cookies”, προκειμένου να αποσαφηνίσουμε το πώς οι χρήστες έχουν φτάσει στον ιστοχώρο μας και να εντοπίσουμε επαναλαμβανόμενα πρότυπα γενικής χρήσης, αφότου ο χρήστης βρίσκεται στη σελίδα μας. Τα cookies είναι μηνύματα τα οποία ο διακομιστής (web server) μεταβιβάζει στον περιηγητή σας (web browser) όταν επισκέπτεστε ιστοσελίδες. Ο περιηγητής σας αποθηκεύει κάθε μήνυμα σε ένα μικρό αρχείο, το οποίο θα μας δώσει πληροφορίες σχετικά με την τελευταία σας επίσκεψη στην ιστοσελίδα μας. Αυτές οι πληροφορίες συλλέγονται και αναλύονται στο σύνολό τους, προκειμένου να βελτιωθεί η λειτουργία, το περιεχόμενο και η συνολική εμφάνιση της ιστοσελίδας μας. Τα περισσότερα προγράμματα περιήγησης αποδέχονται αυτόματα τη χρήση των cookies, αλλά μπορείτε πάντα, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις στον υπολογιστή σας, να επιλέξετε να μην αποδεχτείτε τα cookies, ή να σας ζητείται να αποδεχθείτε το κάθε ένα cookie, αλλά κάτι τέτοιο θα περιορίσει το εύρος των διαθέσιμων σε σας δυνατοτήτων στην ιστοσελίδα. Για περαιτέρω ανάλυση της πολιτικής χρήσης cookies βλ. https://wordpress.org/about/privacy/cookies/. 

  1. Google Analytics

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί Google Analytics, μια υπηρεσία ανάλυσης δεδομένων, που προσφέρεται από την Google. Το Google Analytics χρησιμοποιεί “cookies”, που είναι αρχεία σε μορφή κειμένου, τα οποία αποθηκεύονται στον υπολογιστή σας και διευκολύνουν στην ανάλυση της χρήσης που κάνετε στην ιστοσελίδα. Οι πληροφορίες που λαμβάνονται από τα cookies σχετικά με τη χρήση σας (συμπεριλαμβανομένης της IP διεύθυνσής σας) μεταφέρονται σε ένα διακομιστή της Google στις ΗΠΑ και αποθηκεύονται εκεί. Η Google θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να αξιολογήσει τη χρήση που κάνετε στην ιστοσελίδα, να συντάξει αναφορές για τους διαχειριστές της σχετικά με τις δραστηριότητες αυτές και να παρέχει άλλες υπηρεσίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου και του διαδικτύου. Η Google μπορεί επίσης να μεταβιβάσει αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, υπό την προϋπόθεση ότι προβλέπεται από το νόμο ή εάν τυχόν τρίτα μέρη επεξεργάζονται τα δεδομένα εκ μέρους της. Η Google δε θα συσχετίσει τη διεύθυνση IP σας με κανένα άλλο δεδομένο που κατέχει.Μπορείτε να απενεργοποιήσετε το Google Analytics, επιλέγοντας τις κατάλληλες ρυθμίσεις στο πρόγραμμα περιήγησής σας, αλλά επισημαίνουμε ότι σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί να μην είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε όλες τις δυνατότητες της παρούσας ιστοσελίδας.
Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, συμφωνείτε με την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων που συλλέγονται από την Google, με τον τρόπο που περιγράφεται παραπάνω και για τον ανωτέρω σκοπό. Αν δεν επιθυμείτε η Google να λαμβάνει πληροφορίες από το πρόγραμμα πλοήγησής σας, όταν επισκέπτεστε τις σελίδες, μπορείτε να εξαιρεθείτε από το Google Analytics πατώντας εδώ.

 

  1. Πρόσθετες εφαρμογές Social plugins

Στην ιστοσελίδα μας μπορεί να χρησιμοποιούνται πρόσθετες εφαρμογές ‘plugins’ των πλατφορμών κοινωνικής δικτύωσης facebook, twitter, Google+, LinkeIn και Pinterest. Σε περίπτωση που βρεθείτε σε μια σελίδα στον ιστοχώρο μας, στην οποία έχουμε ενσωματώσει ένα plugin, ο περιηγητής θα επικοινωνήσει με το διακομιστή των παραπάνω πλατφορμών προκειμένου να φορτώσει το plugin και να το προβάλει. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας, οι πλατφόρμες λαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με την επίσκεψή σας στην ιστοσελίδα μας, όπως για παράδειγμα τη διεύθυνση IP σας. Όταν φορτώσει το plugin, η πλατφόρμα ενσωματώνει το περιεχόμενο που διαθέτει, στον ιστοχώρο μας. Για το λόγο αυτό δε γνωρίζουμε πόσα δεδομένα μπορεί να συλλέξει η πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τα συγκεκριμένα plugins. Οι πληροφορίες που αφορούν στο συγκεκριμένο θέμα υπόκεινται στην πολιτική προστασίας των πλατφορμών. Αν είστε συνδεδεμένοι στην πλατφόρμα από τον προσωπικό σας λογαριασμό τη στιγμή που επισκέπτεστε την ιστοσελίδα μας, η πλατφόρμα μπορεί να συνδέσει την επίσκεψή σας με το λογαριασμό σας σε αυτήν. Επιπλέον, αν αναπτύξετε δραστηριότητα με τα plugins, για παράδειγμα πατώντας το κουμπί ‘Like’ ή προσθέτοντας ένα σχόλιο μέσω του Facebook λογαριασμού σας, οι πληροφορίες που παρέχετε με αυτόν τον τρόπο αποστέλλονται απευθείας στην πλατφόρμα και αποθηκεύονται εκεί. Εάν δεν έχετε λογαριασμό στην πλατφόρμα είναι πιθανό η διεύθυνση IP σας να αναγνωριστεί και να αποθηκευτεί από την πλατφόρμα εφόσον πατήσετε πάνω στα plugins του. Μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πόσα και ποια δεδομένα συλλέγει η κάθε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης, πώς τα επεξεργάζεται και τα χρησιμοποιεί, ποια είναι τα δικαιώματά σας σχετικά με τα δεδομένα που παρέχετε και να ενημερωθείτε για τις ρυθμίσεις που μπορείτε να τροποποιήσετε για να προστατέψετε την ιδιωτικότητά σας, μεταβαίνοντας στην πολιτική χρήσης δεδομένων εκάστης.

Γ.  Εγγραφή στο newsletter

Η εκπρόσωπος της επιχείρησης, ως υπεύθυνη επεξεργασίας, με την εγγραφή σας στη λίστα αποδεκτών του newsletter της, λαμβάνει τη συναίνεσή σας για να σας αποστέλλει  ενημερωτικό / διαφημιστικό υλικό (newsletter) για τις υπηρεσίες της. Το email σας θα χρησιμοποιείται μόνο από την ίδια και δεν θα γνωστοποιείται σε τρίτους. Με την καταχώρηση του email σας, θα λάβετε αυτοματοποιημένο μήνυμα, με το οποίο θα ενημερώνεστε ότι μας έχετε δώσει συγκατάθεση για την αποστολή του συγκεκριμένου newsletter. Η δήλωση συγκατάθεσής σας θα τηρείται για όσο χρόνο λαμβάνετε το newsletter από την επιχείρησή μας και πάντως, όχι περισσότερο από έξι μήνες από τη διακοπή της αποστολής του. Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας, ακολουθώντας το σύνδεσμο που βρίσκεται στο κάτω μέρος κάθε newsletter.

 

Δ. Γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέγουμε και με ποιους τις μοιραζόμαστε

  1. Γιατί και πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Συγκεκριμένα, θα χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για τους ακόλουθους γενικούς σκοπούς, εφόσον, όταν πρόκειται για προσωπικά δεδομένα ειδικών κατηγοριών, μας έχετε δώσει τη ρητή συγκατάθεσή σας: 

  • Για να απαντήσουμε σε ερωτήματά σας που επιλέγετε να μας θέσετε μέσω της φόρμας επικοινωνίας της ιστοσελίδας μας πριν την αγορά προϊόντων μας και ενόψει αυτής.
  • Για να σας προμηθεύσουμε τα προϊόντα μας, δηλαδή να συμφωνήσουμε τους όρους και να συνάψουμε τη σύμβαση πώλησης αυτών, να συμφωνήσουμε για τον τρόπο, τόπο και χρόνο που θα τα παραλάβετε.
  • Για να εκδώσουμε το σχετικό φορολογικό παραστατικό της αγοραπωλησίας.
  • Για να εκπληρώσουμε τις φορολογικές μας υποχρεώσεις (λ.χ. περιοδική δήλωση κατάστασης πελατών-προμηθευτών)
  • Για να σας αποστείλουμε το προϊόν σε συνεργασία με τρίτη επιχείρηση μεταφορών.
  • Για εσωτερικές λειτουργίες και ανάλυση: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τα προσωπικά σας στοιχεία για σκοπούς εσωτερικής διαχείρισης, ανάλυσης και διασφάλισης της ποιότητας, συμπεριλαμβανομένης και της πρόληψης έναντι απάτης. Εκτός από τη χρήση πληροφοριών που μας παρέχετε για να επεξεργαστούμε, να επιβεβαιώσουμε και να εκπληρώσουμε αιτήματα σχετικά με υπηρεσίες που μας έχετε ζητήσει, έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα αυτά για διοικητικούς σκοπούς και σκοπούς ανάλυσης δεδομένων μέσα από πληροφοριακά συστήματα διοίκησης, λογιστικής, χρέωσης και ελέγχου.  
  1. Με ποιους μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας και γιατί

Όταν κάνετε χρήση της ιστοσελίδας μας και παρέχετε προσωπικές πληροφορίες, χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες αυτές για να εκπληρώσουμε πιθανά αιτήματά σας και να σας παρέχουμε μέσω email ή τηλεφώνου και με κάθε πρόσφορο τρόπο πληροφορίες ή ενημέρωση σχετικά την αγορά σας. Δε μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας με τρίτους, εκτός αν αυτό επιβάλλεται για να ολοκληρώσουμε την προμήθειά των προϊόντων μας προς εσάς με το βέλτιστο τρόπο, όπως όταν σύμφωνα με τις γενικώς παραδεδεγμένες πρακτικές των εμπορικών συναλλαγών, επιβάλλεται η συνεργασία με τρίτα μέρη. Τέτοια άλλα τρίτα μέρη ενδέχεται να είναι τυχόν μεταφορική επιχείρηση, εργαζόμενοι στο γραφείο μας ή το πρόσωπο (εξωτερικός συνεργάτης) που μας παρέχει λογιστική υποστήριξη. Παρόλο που δε συλλέγονται προσωπικές πληροφορίες των επισκεπτών της ιστοσελίδας μας, παρακολουθούμε την πλοήγηση των χρηστών, προκειμένου να κατανοήσουμε τις ανάγκες των πελατών μας και να τους εξυπηρετήσουμε καλύτερα στο μέλλον. Επιπλέον, έχουμε τη δυνατότητα να παρέχουμε ανώνυμες στατιστικές πληροφορίες σε επιλεγμένους συνεργάτες μας για επιστημονικούς λόγους. Όποιος συνεργάτης μας έχει πρόσβαση στις παραπάνω πληροφορίες, τις χρησιμοποιεί για να εξυπηρετήσει αποκλειστικά τους παραπάνω σκοπούς. Μοιραζόμαστε τις πληροφορίες που μας δίνετε αποκλειστικά με τους τρόπους που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων. Αυτό ενδεχομένως να αλλάξει, αλλά μόνο με τη συγκατάθεση σας.

 

Ε. Ασφάλεια των προσωπικών σας δεδομένων

Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας όλων των προσωπικών σας πληροφοριών και χρησιμοποιούμε τα κατάλληλα εργαλεία για να τις προστατεύσουμε. Για παράδειγμα, μόνο εξουσιοδοτημένοι υπάλληλοι επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα και μόνο για τις λειτουργίες που επιτρέπει η επιχείρηση. Ωστόσο, μια μετάδοση δεδομένων μέσω διαδικτύου δεν μπορεί ποτέ να χαρακτηριστεί ως 100% ασφαλής. Ως εκ τούτου, παρόλο που καταβάλλουμε εύλογες προσπάθειες για να προστατεύσουμε τις προσωπικές σας πληροφορίες, δε μπορούμε να διασφαλίσουμε ούτε να εγγυηθούμε την προστασία των δεδομένων που μας παρέχετε. Προκειμένου να προστατεύσουμε τις πληροφορίες που αποθηκεύονται στο σύστημά μας, έχουμε εφαρμόσει διάφορα μέτρα ασφαλείας, συμπεριλαμβανομένης της τεχνολογίας κρυπτογράφησης δεδομένων και των τοίχων προστασίας, ώστε να μην μπορούν μη εξουσιοδοτημένα άτομα να αποκτήσουν πρόσβαση στις πληροφορίες σας.

 

ΣΤ. Διακίνηση των πληροφοριών

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι οι πληροφορίες σας επεξεργάζονται εκτός της χώρας σας, όπου βρίσκονται και λειτουργούν οι διακομιστές μας και η κεντρική βάση δεδομένων μας. Παρά το γεγονός ότι η ισχύουσα νομοθεσία προστασίας των δεδομένων και οι άλλοι νόμοι της Ευρωπαϊκής Ένωσης είναι τόσο πλήρεις όσο εκείνοι που επιβάλλει η νομοθεσία στην Ελλάδα, να είστε σίγουροι ότι θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να διασφαλίσουμε την επεξεργασία των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα με την εθνική νομοθεσία και οποιαδήποτε άλλη σχετική ισχύουσα νομοθεσία. Επιπλέον, προκειμένου να επεξεργαστούμε τα δεδομένα σας, όπως περιγράφεται σε αυτή την πολιτική, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε άλλες χώρες, συμπεριλαμβανομένων για παράδειγμα των χωρών εκτός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (ΕΟΧ) το νομικό πλαίσιο των οποίων όμως είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις διατάξεις και το επίπεδο ασφαλείας που επιτάσσει ο Κανονισμός (ΕΕ) 2016/679 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 27ης Απριλίου 2016 για την προστασία των φυσικών προσώπων έναντι της επεξεργασίας των δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και για την ελεύθερη κυκλοφορία των δεδομένων αυτών. Λαμβάνουμε πάντοτε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι οι προσωπικές σας πληροφορίες μεταφέρονται, αποθηκεύονται και επεξεργάζονται, σύμφωνα με τα κατάλληλα πρότυπα ασφαλείας που προβλέπονται στον ως άνω Κανονισμό και σύμφωνα με τους όρους της παρούσας Πολιτικής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων και τους ισχύοντες νόμους προστασίας δεδομένων.

 

Ζ. Δικαίωμα Πρόσβασης, Επεξεργασίας και Διαγραφής των Δεδομένων σας

Ως Υποκείμενο των Δεδομένων έχετε δικαίωμα πρόσβασης στα προσωπικά σας δεδομένα που επεξεργάζονται από εμάς, καθώς και το δικαίωμα να αιτηθείτε την διόρθωση τυχόν ανακριβών δεδομένων που σας αφορούν (αρθρ. 15 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Έχοντας υπόψη τους σκοπούς της επεξεργασίας που πραγματοποιείται από εμάς στα πλαίσια της μεταξύ μας συμβατικής σχέσης, μπορείτε επίσης να απαιτήσετε τη συμπλήρωση ελλιπών δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα, μεταξύ άλλων μέσω συμπληρωματικής δήλωσής σας προς εμάς (άρθ. 16 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Δικαίωμα διαγραφής («δικαίωμα στη λήθη»): Έχετε ανά πάσα στιγμή και κατά την απόλυτη διακριτική σας ευχέρεια το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς (η οποία όπως προελέχθη λειτουργεί ως Υπεύθυνος Επεξεργασίας στη μεταξύ μας συμβατική σχέση) τη διαγραφή των προσωπικών σας δεδομένων σύμφωνα και με τα ειδικότερα οριζόμενα στο άρθ. 17 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679. Τα δεδομένα σας αποθηκεύονται για όσο διάστημα είναι απαραίτητο προκειμένου το γραφείο μας να είναι σε πλήρη συμμόρφωση με τις εκ του νόμου απορρέουσες υποχρεώσεις της (άρθ. 23 του Κανονισμού (ΕΕ) 2016/679). Οποιοδήποτε αίτημα σχετικό με την τροποποίηση, αλλαγή ή/και ακύρωση των προσωπικών σας δεδομένων που επεξεργάζονται από το γραφείο μας, μπορείτε να μας το αποστείλετε με email στα στοιχεία επικοινωνίας που παρατίθενται στο τέλος της παρούσας.

Η. Σύνδεσμοι προς ιστοσελίδες τρίτων

Η ιστοσελίδα μας ενδέχεται να περιέχει συνδέσμους που οδηγούν σε άλλες ιστοσελίδες, οι οποίες λειτουργούν και συντηρούνται από τρίτους, χωρίς να τις ελέγχουμε. Οι πολιτικές, που ακολουθούν οι ιστοσελίδες αυτές σχετικά με τις πληροφορίες που εσείς παρέχετε, δεν καλύπτονται από την παρούσα Πολιτική Προστασίας. Οποιαδήποτε πληροφορία παρέχετε σε άλλες ιστοσελίδες ή σε ιστοσελίδες που σας προτείνουμε σχετικά με τις ταξιδιωτικές σας προτιμήσεις, θα διέπονται από τους όρους της Πολιτικής Προστασίας της εκάστοτε ιστοσελίδας. Όταν κάνετε ‘κλικ’ σε έναν από αυτούς τους συνδέσμους, εισέρχεστε σε διαφορετικές ιστοσελίδες. Εμείς δε φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για το περιεχόμενο, τις ενέργειες ή τις πολιτικές αυτών των ιστοσελίδων. Σας παρακαλούμε να διαβάσετε (επιπλέον της παρούσης) τις πολιτικές προστασίας στις διαφορετικές ιστοσελίδες που επισκέπτεστε, καθώς μπορεί να διαφέρουν σημαντικά από τη δική μας. 

Θ. Anti-spam

Απαγορεύουμε τη χρήση της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας με σκοπό τη μεταφορά, τη διανομή ή την παράδοση οποιωνδήποτε μαζικών μηνυμάτων ή ανεπιθύμητων εμπορικών μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (Spam). Ακόμη, δεν επιτρέπουμε την αποστολή μηνυμάτων spam σε οποιονδήποτε από τους πελάτες μας. 

Σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, τα email που αποστέλλονται από και προς την ιστοσελίδα μας δεν επιτρέπεται να:

  • χρησιμοποιούν ή περιέχουν μη έγκυρες ή παραποιημένες επικεφαλίδες
  • χρησιμοποιούν ή περιέχουν μη έγκυρα ή μη υπαρκτά ονόματα χώρου (domain names)
  • χρησιμοποιούν οποιαδήποτε τεχνική ώστε να παραποιήσουν, αποκρύψουν ή συγκαλύψουν οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τον εντοπισμό της προέλευσης του κάθε email
  • χρησιμοποιούν άλλους τρόπους παραπλάνησης
  • χρησιμοποιούν το όνομα χώρου (domain name) ενός τρίτου δικτύου, ή μεταδίδουν το email μέσω ενός τρίτου δικτύου, χωρίς την άδεια αυτού
  • περιέχουν ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες στο θέμα ή στο κύριο περιεχόμενο
  • μη συμμορφώνονται με τους τεχνικούς κανονισμούς της ιστοσελίδας, που περιγράφονται παρακάτω

 

Δεν επιτρέπουμε με κανέναν τρόπο, τη συλλογή διευθύνσεων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή γενικών πληροφοριών των πελατών μας, μέσω της ιστοσελίδας μας ή των υπηρεσιών μας. Δεν επιτρέπουμε και δεν εξουσιοδοτούμε καμία προσπάθεια χρήσης των υπηρεσιών μας με τρόπο που θα μπορούσε να βλάψει, απενεργοποιήσει, επιβαρύνει οποιοδήποτε μέρος των υπηρεσιών μας ή να παρεμποδίσει οποιονδήποτε επιθυμεί να χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας. Αν θεωρήσουμε πως γίνεται κάποια μη εξουσιοδοτημένη ή ακατάλληλη χρήση σε οποιαδήποτε από τις υπηρεσίες μας, μπορούμε, χωρίς προειδοποίηση, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να εμποδίσουμε μηνύματα από έναν συγκεκριμένο χώρο στο διαδίκτυο (domain), έναν διακομιστή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ή μια διεύθυνση IP. Έχουμε τη δυνατότητα να διαγράψουμε αμέσως οποιονδήποτε λογαριασμό κάνει χρήση των υπηρεσιών μας, ο οποίος κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, μεταδίδει ή συνδέεται με τη μετάδοση οποιωνδήποτε emails που παραβιάζουν την παρούσα πολιτική.
Σε κανένα σημείο της παρούσης πολιτικής δεν υπάρχει η πρόθεση να σας χορηγηθεί το δικαίωμα να μεταδίδετε ή να στέλνετε email, μέσω του δικτυακού τόπου μας ή/και των υπηρεσιών μας. Η τυχόν αποτυχία να εφαρμοστεί αυτή η πολιτική δεν ισοδυναμεί σε καμία περίπτωση με παραίτηση από τα δικαιώματά μας. Η μη εξουσιοδοτημένη χρήση οποιασδήποτε από τις υπηρεσίες μας όσον αφορά τη διαβίβαση των ανεπιθύμητων emails, συμπεριλαμβανομένων και των emails που θεωρούνται ως ανεπιθύμητα στην παρούσα πολιτική, μπορεί να οδηγήσει σε αστικές, ποινικές, ή διοικητικές κυρώσεις εναντίον των αποστολέων και εκείνων που τους βοηθούν.

 

Ι. Επικοινωνία για ερωτήσεις ή σχόλια

Εάν έχετε ερωτήσεις ή σχόλια σχετικά με την παρούσα πολιτική προστασίας προσωπικών δεδομένων ή εάν θεωρείτε ότι δεν έχουμε ακολουθήσει τις αρχές που ορίζονται σε αυτή, παρακαλούμε να μας στείλετε email, να μας τηλεφωνήσετε ή ή να μας αποστείλετε επιστολή στα παρακάτω στοιχεία επικοινωνίας:

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

Κυριακίδης Χαράλαμπος
M.Sc. Γεωπόνος Α.Π.Θ.
6974825569
Κυριακίδου Χριστίνα
M.Sc. Γεωπόνος Α.Π.Θ.
6984394618

Email

info@lavenderworld.gr

Διεύθυνση

Ανατολικής Θράκης 21-23, 54453 Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Είμαστε δεκτικοί στα σχόλια ή στις ερωτήσεις σας.

Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε οποτεδήποτε με το γραφείο μας προκειμένου να:

  • Αιτηθείτε πρόσβαση σε οποιαδήποτε πληροφορία σχετική με εσάς κατέχει η εταιρεία μας
  • Διορθώσετε ή Τροποποιήσετε οποιαδήποτε σχετική πληροφορία με εσάς κατέχει η εταιρεία μας ή/και
  • Διαγράψετε οποιαδήποτε σχετική με εσάς πληροφορία κατέχει η εταιρεία μας

 

Κ. Άλλες πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζετε

Αυτή η Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων αναθεωρήθηκε και δημοσιεύθηκε στις 2-7-2020. Μπορούμε, κατά την απόλυτη διακριτική μας ευχέρεια, να αναθεωρήσουμε την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ανά πάσα στιγμή (η εκάστοτε έκδοση τίθεται σε ισχύ μόλις δημοσιευτεί), οπότε παρακαλούμε να την ελέγχετε περιοδικά. Οι αλλαγές στην Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα έχουν εφαρμογή στις πληροφορίες που συλλέγονται, από την ημερομηνία που θα δημοσιευτεί η αναθεωρημένη έκδοση, καθώς και στις υπάρχουσες πληροφορίες, τις οποίες κατέχουμε. Η χρήση της ιστοσελίδας μετά τη δημοσίευση αλλαγών, συνεπάγεται την αποδοχή από εσάς, των αλλαγών αυτών.

Επικοινωνία

Τηλέφωνο

Κυριακίδης Χαράλαμπος
M.Sc. Γεωπόνος Α.Π.Θ.
6974825569
Κυριακίδου Χριστίνα
M.Sc. Γεωπόνος Α.Π.Θ.
6984394618

Email

info@lavenderworld.gr

Διεύθυνση

Ανατολικής Θράκης 21-23, 54453 Κάτω Τούμπα, Θεσσαλονίκη

Επικοινωνήστε μαζί μας

Αποδοχή όρων

Pin It on Pinterest

Share This